deliterranée logo

lunch navigatieknopfeestje?cateringworkshopstaartenterug naar de homepage


evenementen pageheader

Evenementen & Festivalcatering

Evenementbezoekers hebben het vandaag de dag voor het kiezen want het aanbod aan verschillende festivals en evenementen is erg groot. Deliterranée heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met haar food services op grote evenementen en middelgrote feesten. Met ons populaire hoofdproduct van biologische vegetarische falafel zijn wij een gewilde deelnemer op evenementen en festivals geworden. Bewust gezond eten is een erg actueel onderwerp, blader de social media er maar eens op na. Geen wonder dat de moderne festival bezoeker de beschikbaarheid ervan tegenwoordig zelfs verwacht op uw festival. Onderscheid u van de rest! Zorg voor gezond en lekker eten op uw festival.

 
Spreekt ons product u aan? Deel ons dan op uw sociale media!

 

Ons evenementen team

Door veel ervaring met nu al weer een aantal grote evenementen hebben wij een work flow ontwikkeld met een minimum aan wachttijd voor het publiek in de niet ophoudende rij. Ons team is stressbestendig en extreem klantvriendelijk. Met veel passie en een niet te breken positieve instelling bedient ons team met veel plezier grote groepen publiek. Ontdek het effect van onze glimlach op uw bezoekers!

 
   

Falafel op uw evenement

Het broodje falafel is ondertussen niet meer weg te denken uit alle Nederlandse grotere evenementen. Het geniet dan ook een intense populariteit, en waarom eigenlijk? In de eerste plaats is het natuurlijk de overheerlijke smaak. Even belangrijk echter is het feit dat de gemiddelde Nederlander vandaag de dag, ook op een festival, op zoek is naar gezonde, verantwoorde producten. Onze falafel is authentiek, vegetarisch en word geserveerd met een overschot aan biologische salades. Hij is simpelweg de beste, en valt op geen enkele wijze te vergelijken met het overige aanbod! Wees dus slim en verantwoord richting uw gasten. Zoek vandaag nog contact met Deliterranée en boek ons voor uw evenement.

 
gezonde broodjes en sappen

Broodjes met biologische sappen

Deliterranée heeft door jarenlange lunchbezorging een ongekende ervaring opgebouwd in het bedenken en produceren van lekkere en zeer gezond belegde broodjes en diverse biologische salades. Wij weten dan ook precies welke broodjes op welk moment populair zijn en zijn erg goed op de hoogte van de kwaliteitswensen van uw bezoekers. Ons verse biologische sappen assortiment is op elk festival een regelrechte hit. Met onze sapcentrifuge weten wij elk vitamientje en elke voedingvezel uit wat voor vrucht of groente dan ook te krijgen. Met pakkende namen als de 'Detox Shake' of de 'No Hangover Tomorow' weten wij de nieuwschierigheid van uw bezoekers te prikkelen. Met onze deelname krijgt uw festival gegarandeerd positieve feedback in de social media.

broodjes en salades assortiment

salades en broodjes
© 2010 webwinkel Deliterranée | KvK 32169165 | contact: 06-45838347 | email: info@deliterranee.nl
terug naar de Homepagina