'de taarten van deliterranee

Taart!

Taart hoort verassend te zijn. Een goede taart zorgt voor een explosie van verschillende smaaksensaties. Helaas kent het aanbod aan Nederlandse taarten en gebakken weinig spannende verassingen. Met slagroom, schuim of vlaai is werkelijk alles gezegd. Wij laten u meer dan graag zien wat er om en rond de Mediterranée aan heerlijke taarten word geproduceerd. Zoals u gewend bent gebruiken wij ook bij de productie van onze taarten enkel verse ingrediënten en zult u dus geen conserveringsmiddelen of toegevoegde kleurstoffen tegenkomen.


Onze taarten;

Bestelformulier
Heerlijke cheesecake

Cheesecake Deliterranée

Dit is hem. Hier is hij dan...deze taart is zo perfect dat hij onze naam mag dragen. Hij is ons, dit zijn wij! Wees echter gewaarschuwd, cheesecake DeliTerranée is een zwaar verslavend product. Middelgrote taart bestaande uit dikke laag koek met daarop een mix van drie soorten kaas en kruimeldeeg. U bent gewaarschuwd...€ 32,50

  puntje cheesecake
Chocolade droom

Chocolade Droom

Een goede chocoladetaart hoort te smelten op de tong. Wij maken enkel gebruik van hoog kwalitatieve pure chocolade, met een chocolade percentage van maarliefst 79%. Verwen uzelf en droom weg op deze heerlijke chocoladedroom waaruit u niet meer zult willen ontwaken.
€ 28,00

  chocolade punt
peer crispy caramel taart

Crispy Karamel Peer Taart

Deze heerlijke taart met een cake bodem op basis van griesmeel en kokos zal u verfrissend verrassen. De sappige stukjes peer laten hun smaak na en het tot knapperig gebakken laagje karamel zorgt voor een heerlijke bite. Heerlijk voor bij de thee of koffie, maar ook gewoon lekker als tussendoortje.
€ 24,50

  peer crispycaramel punt
solid cheesecake

Solid Cheese

Deze taart is ongesneden een waar lelijke eendje. wees echter op uw hoede. Deze taart gaat er verantwoordelijk voor zijn uw verwachtingspatroon ietwat te verhogen. Niets mis mee zult u zeggen, verwijt ons echter niets als u ontdekt aanzienlijk minder geïntresseerd te zijn in een standaard Nederlands taartje....€ 32,50

  cheese griesmeelpunt
coconut surprise

Coconut Surprise

Deze exotische taart is voor de kokos liefhebbers onder ons een ware verwenning. Heerlijke drielaags taart met vanillekoffiecrème, op een bodem van heerlijk zacht kokosdeeg. afgemaakt met een 79% chocolade-baileys topping.

 

 


€ 28,50

  coconut surprise punt
appeltaart

Appeltaart

Heerlijke rijk gevulde appeltaart. Sluit Uw ogen terwijl U een hap neemt en waan uzelf weer terug aan de keukentafel bij oma. Laat uzelf verassen door deze heerlijke smaakemulsie van o.a. appel, kaneel en rozijnen.

€ 24,50

  appeltaartpunt
gebakken cheesecake

Gebakken Cheesecake

Het is eigelijk niet meer voor te stellen dat zo'n 4 a 5 jaar geleden de gemiddelde nederlander nog nooit van een cheesecake gehoord had. Vieze trekkebekken waren het gevolg van het alleen maar noemen van dit product, want kaas in een taart...? Ondertussen weten we wel beter. Betere horecagelegenheden hebben hem absoluut in hun assortiment en wij van Deliterranée?, wij hebben natuurlijk enkel de beste cheesecakes.

€ 32,50

  gebakken cheesepunt
chocolade maanzaadtaart

Chocolade Maanzaadtaart

Vreemde combi? In veel oosterse landen aan de middenlandse zee word maanzaad gezoet gebruikt in verschillende banketvormen. Maanzaadjes zijn rijk aan veel verschillende mineralen en voedingstoffen waaronder lecithine, een belangrijke voedingstof voor onze hersenen!, eet jezelf dus een stukje slimmer en vergeet vooral niet te genieten.€ 28,50

  chocolademaanzaadtaart
appeltaart meringue

Appel Meringuetaart

Dit culinaire hoogstandje is rijkelijk gevuld met o.a. appel, rozijnen, amandel en kaneel. Prachtig afgewerkt met een mooie meringue toefjes topping. Wilt u enkel het beste voor uw gasten? zoek niet verder....

€ 32.50

  appeltaart meringue punt
heerlijk gezonde worteltaart

Worteltaart

Worteltaart geniet in vele verschillende eetculturen grote populariteit. Niet zo vreemd want naast dat ze gewoon verschrikkelijk lekker is, is ze ook nog eens erg gezond! Enig idee hoe gezond wortel nou precies voor u is...kijk maar eens snel op onze gezonde weetjes pagina.

 


€ 28,50

  puntje worteltaart

 


 

Een persoons taartjes:

Terug naar boven Bestelformulier
solidcheese_1p

Solid Cheese

De zelfde taart zoals hierboven beschreven maar dan een een persoons portie. Heerlijk afgemaakt met een overheerlijke verse aardbeiensaus.

   

€ 4,95 per stuk

 


 

Onze koekjes en andere zoete deegwaren:

Terug naar boven Bestelformulier
amandelkoekjes

Amandelkoekjes

Heerlijke home made amandelkoekjes. Deze koekjes gaan heerlijk bij de thee of koffie, maar zijn tevens zeer geschikt als basis voor culinaire desserts. Een aanrader voor een ieder die de standaard van Nederlandse koekjes zo ondertussen wel heeft gezien.
€ 3,50 per ons

  amandelkoekje
home made brownies

Home Made Brownies

Een echte brownie hoort weg te smelten op de tong terwijl u geprikkeld word door het heus knapperig laagje. Al onze chocoladedeegwaren kennen een basis van hoog kwalitatieve chocolade van maarliefst 79%.

€ 1,75 per stuk

  home made brownies
ozneh amman koekjes

Ozneh Hamman

Het zijn vreemde vogels die Israëli's. Het zo'n beetje lekkerste koekje uit dit mooie land word er maar een maal per jaar genuttigd, te weten tijdens het carnavalsfeest Poerim. Niet doen zeggen wij! Eet dit koekje het hele jaar door zouden wij zeggen want het is veel te lekker om voor de rest van het jaar te verstoppen. Heerlijk knapperig zoet deeg om een vulling van gezoete maanzaadjes, dadels, chocolade of zachte caramel.


€ 3,50
per ons

  ozneh amman koekje
dadelkoekjes

dadelkoekjes

In duizend en een nachten zijn evenzoveel variaties bedacht om de wonderlijke vrucht de dadel te verwerken in allerlei zoete lekkernijen. Het is echter een kunst om een dadelkoekje te maken dat een perfecte balans kent tussen dadel en deeg en wegsmelt op de tong...€ 3,50 per ons

  dadelkoekjes
Terug naar boven   Bestelformulier

© 2010 webwinkel Deliterranée | KvK 32169165 | contact: 06-45838347 | email: info@deliterranee.nl
terug naar de Homepagina