Gezond snacken bij Deliterranée

Snacken hoeft niet per defenitie ongezond te zijn! Wij selecteerden voor u een rijk assortiment aan mediterane snacks die naast dat ze verslavend lekker ook nog eens erg gezond voor u zijn. Snacken is op dit moment in west europa een erg actueel onderwerp. U hoeft de toonaangevende bladen er maar op open te slaan om meerdere artikelen te vinden die allemaal de nadruk leggen op vooral het ongezonde aspect ervan. Zelfs vanuit Den Haag word gepoogd om het gemiddelde snackgedrag positief bij te buigen. Ouderwetse snackbars draaien geen omzet meer want Nederlanders willen gezond snacken!.


Finger Food;

Bestelformulier
bureka"s spinazie

Bureka Spinazie

Heerlijk bladerdeeghapje riant gevuld met een mix van gezonde spinazie, pijnboompitjes en een heerlijke geheime combi van verschillende kaassoorten. wist U dat het eten van een kleine hoeveelheid spinazie de negatieve effecten van het eten van rood vlees tegengaan?! Meer weten?, lees erover op onze gezonde weetjes pagina.€ 0,95 per st.
€ 9,95 per 12 st.

Bureka Kaas

Bureka met heerlijke vulling bestaande uit mix van 3 overheerlijke kaasjes.Lekkere gezelschapshap die alijd een positieve reactie en de roep om meer bij Uw gasten teweeg brengt. Sinds wij onze bureka kaas introduceerden proberen de meest uiteenlopende lieden het geheime recept van deze hemelse kaascombinatie te achterhalen...wij zwichten niet!€ 0,95 per st.
€ 9,95 per 12 st.

Bureka's kaas
bureka's champignon in pittige aardappelpuree

Bureka Champignon met Aardappel

Van deze overheerlijke verwenning kunt U er maar beter meer dan genoeg van in huis halen want wees gewaarschuwd, ze zijn verslavend die bureka's van Deliterranée. Erg lekker en verantwoord.


€ 0,95
per st.
€ 9,95 per 12 st.

Houmousdip met Pitabroodjes

Wist U dat kikkererwten (de basis van houmous) per 20 gram 3 gram aan voedingvezels bevatten? Ze bevatten daarnaast geen slechte vetten en vormen zo een basis van een verantwoorde en supergezonde snack! Heerlijk gegarneerd met vers gesnipperde peterselie, geroosterde pijnboompitjes en heerlijke goede olijfolie. Heerlijk om bijvoorbeeld weg te dippen bij een wijntje op een heerlijk rustige avond.€ 4,95 150 gr. inclusief 2 pitabroodjes

houmous
avocadosalade

Avocadosalade in Deegmanchet

Heerlijk gezonde avocadosalade in sierlijk deegmanchet die garant staat voor een verassende presentatie. De olie in de vrucht bestaat voornamelijk uit onverzadigde vetten en heeft dus geen invloed op het cholesterolgehalte. Avocado's zijn rijk aan vitamine A, B, C en E, aan linolzuur, lecithine, plantaardige olie en mineralen, ze bevatten ook veel mineralen zoals ijzer en kalium en zijn tevens rijk aan proteïne.€ 10,20 per 6 st.

Franse Eiersalade in Deegmanchet

De salade waar iedereen van houd. Afgemaakt met verantwoorde mayonaise op olijfoliebasis en heerlijk frisse en vers gesneden bieslook. Dip en smeer die gezellige avond maar tegemoet!€ 7,50 per 6 st.

Franse Eiersalade
health dip

Health Dip

Ontdek hoe verfrissend lekker deze basis groenten kunnen zijn met een heerlijke komkommer/yoghurt dipsaus. Wees origineel en verantwoord tegelijk. U zult zien dat deze gezonde dip schotel niks dan positieve reacties teweeg brengt. Combinatie van groene, gele en rode paprika, wortel, komkommer en cherry tomaatjes.

€ 19,45
10 pers.

Six Salads Deal Middel Oosten

Deze deal past precies binnen ons motto., Geniet terwijl je er gezonder van word! Deze heerlijke selectie van middel oosterse salades kunt U serveren als dip terwijl U met vrienden of familie naar die goede film gaat kijken of gewoon als aanvulling op een heerlijk diner.

De Six Salad Deal Midden Oosten bestaat uit: houmous, geroosterde paprika's salade, Marokkaanse matbougah salade, witte kool met wortel salade, gegrilde aubergine salade en witte kool salade met sesam.

€ 26,50

zes salades deal
garnalen in aardappeljasje

Verlegen Garnaaltjes

Heerlijk gemarineerde garnalen in jasje van aardappelrasp. Verantwoord afgefrituurd in plantaardige olie bij een maximale temperatuur van 170 graden Celsius. Portie van 10 stuks geserveerd met onze lekkere home made sweet chili saus.


€ 12,45 10 stuks

   
Terug naar boven     Bestelformulier

Binnenkort;

Tappas

Amuses

High tea

Mini broodjes

 

     

© 2010 webwinkel Deliterranée | KvK 32169165 | contact: 06-45838347 | email: info@deliterranee.nl
terug naar de Homepagina